top of page

Önemli bilgilendirme

Değerli velilerimiz,

Kulüp ve akademi yönetimimiz, Çin'in Wuhan kentinde görüldüğü günden bu yana yeni tip corona virüs (Covid-19) ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmektedir. Konunun uzmanı saygın bilim adamlarının görüşleri ve bağlı bulunduğumuz resmi kurumların aldığı kararlar doğrultusunda kulüp yönetim kurulumuzun bugün yaptığı olağanüstü toplantı neticesinde, öğrencilerimiz ve siz değerli ailelerinin virüsten etkilenmelerinin önüne geçebilmek amacıyla yarın itibariyle çalışmalarımıza 1 hafta ara verme kararı alınmıştır. 14-20 Mart 2020 tarihleri arasında antrenman yapılmayacak olup, çalışma yaptığımız tüm tesisler ve antrenman ekipmanları dezenfekte edilecektir.

Çalışmalarımız 21 Mart 2020 Cumartesi günü kaldığı yerden devam edecek, hobi gruplarında yapılamayan antrenmanların yerine uygulanacak telafi antrenmanlarının programı tarafınıza ayrıca bildirilecektir.

Bu minvalde, sosyal medya ve benzeri mecralarda konu hakkında ortaya çıkan asılsız ve panik yaratıcı haberleri dikkkate almamanızı, sadece uzman bilim adamlarının ve resmi kurumların görüş ve bilgilendirmelerini dikkatle takip etmenizi önemle rica ederiz.

Hepinize sağlıklı günler diler, en içten saygılarımızı sunarız. Rusya Cimnastik Akademisi


Güncel Haberler
bottom of page