top of page

DUYURU

Değerli velilerimiz,

Kulüp yönetimimiz bugün yaptığı toplantıda Corona Virus tedbirleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz online antrenmanlarla ilgili aşağıdaki kararları almıştır

Mevcut kayıtlı öğrencilerimizin evde geçirdikleri uzun süre içinde antrenmanlardan geri kalmamaları gerektiği düşüncesiyle düzenlediğimiz online antrenmanlarda aşağıdaki şartlar geçerli olacaktır:

1. Ülke çapında alınan tedbirler tamamlanıncaya kadar tüm antrenmanlarımız, antrenörlerimiz tarafından internet üzerinden online olarak sürdürülecektir.

2. Faaliyetlerimize ara verdiğimiz 14 Mart tarihinden itibaren yapılamayan tüm antrenmanların telafileri de yine internet üzerinden online olarak yapılacaktır.

3. Normal antrenman programımız değişmeyecek olup, telafi velilerimizin diledikleri gruba katılımlarıyla gerçekleştirilecektir. Bu konuda lütfen iletişim numaramızdan ekibimize bilgi veriniz.

4. Daha önce kaydı olmayan öğrencilerin yapılacak antrenmanlara katılabilmesi için ekibimize iletişim numaramızdan ulaşmaları gerekmektedir.

5. Çalışmalarımızla ilgili detaylı bilgiyi www.rgatr.com/online-sube adresimizde bulabilirsiniz

Diğer taleplerinizle ilgili olarak iletişim numaramızdan bilgi almanızı önemle rica ederiz. Hepinize sağlıklı günler diler, en içten saygılarımızı sunarız.

Rusya Cimnastik Akademisi


Güncel Haberler
bottom of page