top of page

Kardeş Kulübümüz Bandırma Ata S.K.

Bandırma Ata Spor Kulübü ile "Kardeş Kulüp" olduk


Kulübümüz, gelecek nesillere spor kültürünü yaymak, onların ülke genelinde daha profesyonel spor eğitimi almalarına fırsat yaratmak amacıyla, bilimsel içeriklerle profesyonel düzeyde temel spor eğitimi veren ülkemizin önde gelen spor eğitmenlerini bünyesinde barındıran spor kulüpleriyle işbirliği çalışmaları yapmaktadır. Bu kapsamda eski Türkiye rekortmeni sporcular ve milli antrenörler olarak uzun yıllardır üst düzey spor eğitimi veren Gürbüz Gürbüzoğulları ve Hediye Gürbüzoğulları tarafından kurulmuş olan Bandırma Ata Spor Kulübü ile "Kardeş Kulüp Protokolü" imzalanmıştır.


Atletik Cimnastik alanında eğitim veren Bandırma Ata Spor Kulübü ile imzalanan protokol kapsamında kulüplerimiz arasında sportif eğitim, antrenman programlaması, sportif gelişim kampları ve profesyonel sporcu paylaşımı konularında işbirliği yapılacaktır. Sportif eğitim konusunda bizler kadar ciddi bir spor kulübüyle işbirliği yapacak olmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğumuzu belirtirken, Bandırma ve çevre bölgelerde yaşayan çocuklarımıza tavsiye edebileceğimiz bir spor kulübünün olmasının huzurunu da ayrıca yaşamaktayız. İşbirliğimizin Türk sporunun gelişimi için hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.


Bandırma Ata Spor Kulübü'ne www.atasporbandirma.tk web sitesi üzerinden yada 0 532 646 64 15 numaralı iletişim hattından ulaşabilirsiniz.

Güncel Haberler
bottom of page