top of page

Pandemi Sürecinde Salonlarımızda Uygulanacak Tedbirler

Pandemi sürecinde salonlarımızda uygulanacak tedbirler aşağıda maddeler halinde belirtilmiştir. Tüm katılımcılarımızın bu tedbirlere uymaları zorunludur.

1. Salonlarımıza ve/veya salonların bulunduğu binalara, antrenman yapacak kişiler dışında (anne, baba, ağabey, abla, bakıcı, eş, arkadaş vb dahil) bir başka kişi alınmayacaktır. Küçük yaş gruplarındaki öğrencilerimiz salon girişlerinde idari personelimiz tarafından alınacak, çıkışlarda yine idari personelimiz tarafından velilerine teslim edileceklerdir.

2. Çalışmalara katılacak tüm öğrenciler için, HES kodu alınması zorunludur. Salona her girişte idari personelimiz tarafından HES kodları sorgulanarak öğrencinin risk durumu kontrol edilecek, riskli görülen öğrencilerin salona girişlerine izin verilmeyecektir.

3. Kesin kayıt yaptıracak tüm öğrenciler için, "Covid-19 Veli Taahhütnamesi" imzalanması zorunludur. Taahhütnameyi imzalamayan velilerin çocuklarının antrenmanlara katılmasına izin verilmeyecektir.

4. Salonlarımıza antrenman için gireceklerin : Infrared ateş ölçer ile vücut sıcaklıkları ölçülecek, 37 derece ve üstü ateşi olanlar salonlara alınmayacaktır. Giriş ve çıkışlarda maske takmaları zorunludur.

• Dışarıda giyilen ayakkabılarla salonlarımıza girilmesi yasaktır. Ayakkabılar salon girişlerinde çıkartılacaktır. Giriş ve çıkışlarda ellerini yıkamaları ve/veya dezenfektanla temizlemeleri zorunludur.

5. Ateş, öksürük, burun akıntısı, nefes darlığı, halsizlik, mide bulantısı, boğaz ağrısı, üşüme, koku veya tat kaybı yaşayan öğrencilerin antrenmana gelmemesi ve/veya getirilmemesi gerekmektedir. Öğrencilerimizde bu tip belirtiler görülmesi durumunda salonlarımıza girişine izin verilmeyecektir. Öğrencinin bu tip belirtileri salonda görülürse antrenör tarafından antrenmandan çıkartılacaktır.

6. Tüm antrenörlerimiz antrenmanlar sırasında maske kullanacaklar ve mümkün olduğunca öğrencilere temas etmeyeceklerdir.

7. Antrenman alanlarımızda sosyal mesafe en az 2 metre olacak şekilde belirlenmiştir. Öğrencilerin antrenman esnasında birbirleriyle temasına izin verilmeyecektir.


8. Ortak kullanım amaçlı malzeme ve/veya ekipmanlar pandemi süreci sona erene kadar kullanılmayacaktır. Tüm öğrencilerin yerde yapılacak çalışmalar için kendi cimnastik matlarını, top, ip vb gibi diğer malzemelerini ve kendilerine özel su şişelerini yanlarında getirmeleri zorunludur. Öğrencilerin bir başkasının malzemesini kullanmasına izin verilmeyecektir. (Malzemelerinizi evde unutmanız yada başka yerlerden tedarik edememeniz durumunda, salonlarımızdan bu malzemeleri toptan fiyatları üzerinden temin edebilirsiniz)

9. Salonlarımız haftada en az 1 kez uzman ekipler tarafından baştan sona dezenfekte edilecektir. Antrenman aralarında en az 15 dk boşluk bırakılacak, bu sürede salonlar yeniden dezenfekte edilecek ve havalandırılacaktır.

Ödemeler : Yeni kısıtlamalar getirilmesi durumunda online eğitime geçilerek, ücretler %50 oranında indirimli uygulanacaktır. Bu süreçte sezonluk kayıt alınmayacak, daha öncesinde erken kayıt yaptırmış olan velilerimize ödeme planıyla ilgili indirim bilgisi ayrıca iletilecektir.

Güncel Haberler
bottom of page